12.11.2023

El El Verdik Gürlek Vadisini Temizledik

Team Özgörkey gönüllüleri olarak çevremize göstermemiz gereken özenin farkındayız ve her fırsatta bunun için sorumluluk alıyoruz. 

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma amacıyla çevre bilinci oluşturmak ve bu farkındalığı sürdürülebilir kılmak için bir yandan doğa yürüyüşü yaparken bir yandan da çevre temizliği gerçekleştiriyoruz. Kaynaklar Gürlek Vadisine yaptığımız yürüyüşte çevreye gelişi güzel atılan çöpleri topladık, vadide piknik yapanlara ayrılırken çöplerini yanlarında götürmelerini hatırlattık. 

Güzel bir pazar sabahı hep birlikte çıktığımız yürüyüşte takım olarak hareket etmenin yanı sıra ortak bir amaç için el ele vermek gerçekten muhteşemdi. Gelecek etkinliklerimizde daha çok takım arkadaşımızın bize katılmasını bekliyor, yürüyüşümüze katılan Ahmet Parlak, Aysun Kürek, Bayram Tomruk, Burak Arzık, Çağrı Yumşak, Cansev Uzun, Demet Çağlar, Ferdi Kızık, Feyza Çalışkan, Habip Türker Şentürk, Hacı Ali Akgül, Murat Yücebaş, Nefise Kurt, Nurettin Genel, Özgü Genç, Selma Asabi, Yağmur Sena Akgül ve Yelda Zoral Yücebaş çok teşekkür ederiz.

Unutmayalım ki Dünya bizim yuvamız ve ona iyi bakmak her birimizin sorumluluğu. İnsanın doğaya verdiği tahribatı ve çevreye etkimizi azaltmak için hep birlikte hareket etmek zorundayız.

Sağlıklı bir yaşam ve çevre için sen de bize katıl.

Sürdürülebilirlik yolculuğumuzda güvencemiz Team Özgörkey!

Kariyer