28.06.2024

Dökülen Yapraklarla Kompost Yapıyoruz

Organik ve evsel atıkları kullanarak yapabileceğiniz kompostlar sayesinde atık miktarını azaltarak sürdürülebilir yaşama ve geri dönüşüme katkıda bulunabiliriz.

Devamını oku
16.05.2024

İSG Haftasını Renkli Etkinliklerle Kutladık

İSG Haftasını farkındalık yaratan etkinliklerle kutladık. Bilgi yarışmaları, duyu kaybı empati etkinliği ve wastevivor oyunları ile bilgilerimizi sınadık, altın kurallarımızı ve sıfır atık uygulamalarımızı hatırladık.

Devamını oku
23.04.2024

Diktiğimiz Fidanlar Çocuklarımızla Birlikte Büyüyecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile TEMA Vakfı ormanlarına tüm Team Özgörkey çocukları için birer fidan diktik. Umuyoruz ki bu fidanlar onlarla birlikte büyüyüp güçlü birer ağaç olacak ve geleceğe gösterdiğimiz özen hayatımıza dokunacak.

Devamını oku
21.04.2024

Ormanlar Yanmasın Diye Maratonİzmir’de Koştuk

Maratonİzmir’e katılan Team Özgörkey gönüllülerimiz, TEMA Vakfının #DahaYanmadan projesine destek olmak için koştular. Güçlerini birleştiren takımımız 111 gencin farkındalık eğitimi için gerekli olan kaynağı yarattı. Maratonİzmir’de ormanlar yanmasın diye adım adım iyilik peşinde koşan Team Özgörkey gönüllülerine ve onlara destek veren herkese yürekten teşekkür ederiz.

Devamını oku
29.03.2024

Farkındalık Eğitimine Katıldılar

Etap Enjeksiyon fabrikamızda iş kazalarını önlemek ve risklerin şiddetini azaltabilmek için gerekli olan kişisel koruyucu ekipmanların kullanılmasına yönelik olarak çalışanların bilinç düzeyini ve farkındalığını arttırmak amacı ile İSG Yöneticimiz Sibel Gürler tarafından bir eğitim verildi.

Devamını oku
18.03.2024

Ürün ve Hizmet Performansımıza “Mükemmel” Değerlendirmesi

Etap Plastik 2023 Müşteri Memnuniyeti Anketi ile paydaşlarımızın performansımızı değerlendirdiği anket çalışmasını tamamladık.

Devamını oku
11.03.2024

Denetimleri 0 Uygunsuzluk ile Başarıyla Tamamladık

11-13 Mart 2024 tarihlerin arasında Etap Enjeksiyon fabrikamızda gerçekleşen “Entegre Yönetim Sistemi” (ISO 9001 – ISO 14001 – ISO 45001) yeniden belgelendirme denetimlerini sıfır uygunsuzluk ile başarılı bir şekilde tamamladık.

Devamını oku
08.02.2024

Kimyasal Döküntü Tatbikatı Yaptık

Etap Plastik fabrikamızda İSG eğitimlerimizin bir parçası olarak Kimyasal Döküntü Tatbikatı uyguladık. Kimyasal döküntüye müdahale etme ve temizlemesi için yapılacak acil durum uygulamalarını ve çevre güvenliği tedbirlerini ele aldık.

Devamını oku
28.01.2024

Gönüllülerimizle Çevre Temizliği

Team Özgörkey gönüllülerimiz, 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirdikleri “Yürüyelim Arkadaşlar” etkinliğinde “Nergis Hasadı” yapmayı deneyimlerken, bir o kadar da önem verdiğimiz çevre temizliği çalışması gerçekleştirdiler.

Devamını oku
12.01.2024

UNGC & ESIAD İşbirliği ile Tanışma Toplantısı

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreteri Melda Çele, ESİAD’da düzenlenen tanışma ve bilgilendirme toplantısında UN Global Compact Türkiye’nin faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Toplantıya şirketimizi temsilen Yönetim Danışmanımız Mutlu Babacan ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Yelda Zoral katıldı.

Devamını oku
11.01.2024

Yönetimi Gözden Geçirme Toplantımızı Başarıyla Gerçekleştirdik

Özgörkey Holding bünyesindeki şirketlerimizin faaliyetlerine ilişkin Yönetimi Gözden Geçirme toplantımızı tüm yöneticilerimizin katılımı ile Key Hotel’de gerçekleştirdik.

Devamını oku
02.01.2024

Yeni Yıla Yeni Logolarımızla Girdik

Özgörkey Holding olarak, sürdürülebilirlik önceliğiyle çalışanımıza, iş ortaklarımıza ve doğaya olumlu katkılar sağlamak için çalışıyor, bu uğurda değişimi kendimizden başlatıyoruz.

Devamını oku
16.12.2023

Kadının Güçlenmesi Prensiplerine Gururla İmza Attık!

Birleşmiş Milletler Kadınları Güçlendirme Prensiplerini (WEPs) destekleme yolculuğumuz resmi olarak başladı! Etap Plastik ve Etapak şirketlerimiz için yaptığımız başvurular kabul edildi ve küresel çapta 8.852 imzacı arasında yerimizi aldık.

Devamını oku
08.12.2023

Ahbap Derneği’ne 563 Adet Plastik Sehpa Bağışladık

Etap Plastik’te ürettiğimiz, stoklarımızda bekleyen üretim fazlası iki farklı boyuttaki 563 adet sehpayı deprem bölgesinde yer alan kreş, anaokulu ve ihtiyaç sahibi okullarda kullanılması amacıyla Ahbap Derneği’ne bağışladık. Ahbap Derneği2nin Hatay Deposu’na teslim edilen malzemelerin en iyi şekilde bölgede değerlendirileceğini umuyoruz.

Devamını oku
07.12.2023

Çabalarımızın Sonuç Verdiğini Görüyoruz

Geçtiğimiz Kasım ayında Etapak fabrikamızda bugüne kadarki en düşük birim su tüketim değerine ulaştık. 11 aylık ortalamamız 3,92 ton su / ton üretim olmasına karşın Kasım ayı aylık tüketimi 2,06 ton su / ton üretim oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Devamını oku
28.11.2023

Etap Enjeksiyon Mavi Yaka Kadın Çalışanlarımızla Bir Araya Geldik

Sürdürülebilirlik çalışmalarımızın önemli bir ayağı olan “Kadın Çalışanların Güçlendirilmesi” ile ilgili olarak holding bünyesindeki şirketlerimizin beyaz yaka kadın çalışanları ile Haziran ayında bir araya gelmiştik.

Devamını oku
25.11.2023

BM Küresel İlkeler Sözleşmesi (UNGC) Raporu Veri Girişlerimizi Gerçekleştirdik

Dünyadaki en büyük kurumsal sürdürülebilirlik girişimi olan UN Global Compact’ın 10 İlkesinin ilk imzacılarından olan şirketlerimiz Etapak ve Etap için her sene sunulması beklenen faaliyet raporlamasına ilişkin veri girişlerimizi gerçekleştirdik.

Devamını oku
24.11.2023

Plast Eurasia İstanbul 2023 Fuarında Tedarikçilerimizle Buluştuk

Grup Sürdürülebilirlik ve Teknik Direktörümüz Onur Uruşak, Grup Ar-Ge Müdürümüz Feyza Çalışkan, Etap Tedarik Zinciri Müdürümüz Umut Kanbalakoğlu ve Etap Kalite Müdürümüz Serkan Ünal birlikte Plast Euroasia İstanbul fuarını ziyaret ettiler ve hammadde üreticilerimiz ile bir araya geldiler.

Devamını oku
12.11.2023

El El Verdik Gürlek Vadisini Temizledik

Team Özgörkey gönüllüleri olarak çevremize göstermemiz gereken özenin farkındayız ve her fırsatta bunun için sorumluluk alıyoruz.

Devamını oku
07.11.2023

Kalite Haftamızı Çok Renkli, Çok Neşeli Kutladık

Team Özgörkey olarak bizler, her yeni müşteriyi, her yeni projeyi, her yeni konuyu bir gelişim fırsatı diye düşünüyoruz. Kendimizi geliştirmekten mutluluk duyuyoruz.

Devamını oku
25.10.2023

İklim Hedefi Hızlandırma Programına Katıldık

Şirketlerimizin temsilen, Grup Sürdürülebilirlik Liderimiz Mutlu Babacan, WWF Türkiye ve UN Global Compact Türkiye tarafından İstanbul’da düzenlenen “İklim Hedefi Hızlandırma Programı”na katıldı.

Devamını oku
11.10.2023

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarına Katıldık

Özenle ürettiğimiz, yüksek kaliteli ürün çeşitlerimiz ve sürdürülebilir çözüm önerilerimizle 11-14 Ekim tarihleri arasında Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarındaydık.

Devamını oku
08.10.2023

Biz Büyük Bir Aileyiz

Team Özgörkey Şenliğimizde hep birlikte hem eğlendik hem yarıştık. Yazdan kalma güzel bir sonbahar gününün tadını sonuna kadar çıkardık. Sabah kahvaltısı ile başlayan şenliğe takım yarışları, tavla oyunları renk kattı, mangal partisi ile lezzetli bir şölene dönüştü.

Devamını oku
06.09.2023

UN Global Compact’ın Türkiye Yerel Ağının Üyesi Olmaktan Mutluyuz

Grup şirketlerimizden Etapak ve Etap Enjeksiyon’un, Küresel İlkeler Sözleşmesi İmzacıları Derneği adıyla kurulan UN Global Compact’ın Türkiye yerel ağının üyesi olmalarından mutluluk duyuyoruz.

Devamını oku
14.08.2023

İş Kazasız 800. Güne Ulaştık

İş Sağlığı ve Güvenliği programımızın en önemli hedefi olan iş kazasız gün sayımızda Etap Plastik fabrikamızda kazasız 800. güne ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Devamını oku
09.08.2023

Birimler Arası İletişim Çalıştayı Gerçekleştirdik

Birimler arası iletişim çalıştayının açılış toplantısını Swissotel’de gerçekleştirdik. Tüm birim temsilcilerinin katıldığı ilk toplantıda hem bölüm bazlı hem de genel anlamda daha verimli ve konforlu çalışabilmek için ihtiyaç duyduğumuz tüm konuları paylaştık, üzerine konuştuk ve notlarımızı aldık.

Devamını oku
15.06.2023

Kadın Çalışanları Güçlendirmenin Yollarını Konuştuk

Kadınların güçlendiği bir toplumun ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan da güçleneceği bilinciyle, sürdürülebilirlik çalışmalarımızın önemli bir ayağı olan “Kadın Çalışanların Güçlendirilmesi” ile ilgili olarak holding bünyesindeki şirketlerimizin beyaz yaka kadın çalışanları bir araya geldik.

Devamını oku
12.06.2023

İSG Etkinliğimizle Hem Eğlendik Hem Öğrendik

Etap Plastik fabrikamızda iki günlük İş Sağlığı ve Güvenliği etkinliklerimizi gerçekleştirdik. “Önce Sen” temalı etkinlik kapsamında çalışma ortamlarımızda dikkat etmemiz gereken güvenlik önlemlerini skeçlerle hatırlatırken, bilgi yarışması ile bildiklerimizi sorguladık. Etkinliği gerçekleştiren İş Sağlığı ve Güvenliği birimimize teşekkür ederiz.

Devamını oku
06.06.2023

Etik Kod Eğitimimizi Gerçekleştirdik

İş yaşamımızın ve kurum kültürümüzün temel dayanağı olan etik kod kavramlarını çevrim içi gerçekleştirdiğimiz eğitim ile bir kez daha anımsadık.

Devamını oku
12.05.2023

Sürdürülebilirlik Çalışmalarımız Hız Kesmeden Sürüyor

Team Özgörkey olarak bir sürdürülebilirlik çalıştayımızı daha başarıyla tamamladık. Yolumuza azimle ve yüksek motivasyonla devam ediyoruz.

Devamını oku

Sürdürülebilirlik yolculuğumuzda güvencemiz Team Özgörkey!

Kariyer